Bliv kunde

Det er nemt at
blive kunde hos os.

Som ny kunde hos ID Connect tager vi dig igennem en proces, som sikrer, at det er både ukompliceret og hurtigt at blive kunde hos os. På kort tid kan du være i gang og dermed højne sikkerheden.

Med ID Connect’s Identity Management-løsning, får du en løsning, som er cloud-baseret med hurtig opstart, og afregning er forbrugsbaseret, hvilket giver en både konkurrencedygtig og 100% gennemsigtig og forudsigelig økonomi.

Du vil både opnå effektiviseringer og en langt højere grad af sikkerhed, idet løsningen etablerer et fælles fundament, der sikrer, at der tales samme sprog på tværs af brugere, ledelsen, dataejere og systemejere, og ind over IT- og sikkerhedsafdelingen.

Løsningen gør det samtidig lettere at sikre, at du efterlever kontrollerne vedrørende adgangsstyring i ISO27001, og derudover bliver overholdelse af GDPR-reglerne mindre ressourcekrævende og lettere at efterprøve periodisk.

Vil du vide mere om ID Connect’s løsning?

Vi hører gerne om dine idéer i forhold til et samarbejde omkring brugerstyring og Single Sign-On. Kontakt os via kontaktformularen og lad os få en snak om, hvordan vi kan udvikle os sammen.

Ofte stillede spørgsmål

Ud over de roller, der automatisk tildeles via afdelingen, kan ledere eller udnævnte rolletildelere selv tildele yderligere roller til medarbejdere via en selvbetjeningsplatform. Der er fuld audit log på tildeling af alle roller.

Ved at opbygge jobprofiler, der indeholder de mest benyttede IT-systemer, som en afdeling har brug for, og dernæst påføre rollen på selve afdelingen, vil den nye medarbejder have adgang til de disse systemer i afdelingen, den dag medarbejderen starter på arbejde.

Der er mulighed for at indgå en PoC-aftale, hvor løsningen kan prøves i 4 uger. Aftalen indeholder succeskriterier og priser, og overgår til produktion eller lukkes ned efter perioden uden beregning.

Hvad kan vi hjælpe dig
med?

Sikkerhed

IT-sikkerhed handler helt basalt om at sikre, at ens medarbejdere har opdateret udstyr, at der anvendes firewall og tages backup mv. ID Connect går skridtet videre, når det gælder styring af roller og adgangsrettigheder.

Brugerstyring

Brugerstyring er meget mere end blot styring af brugernes adgang til systemer og informationer i her-og-nu. Det handler i høj grad om at understøtte processen fra det øjeblik, en ny medarbejder bliver ansat.

Compliance

Krav til god adgangsstyring er i dag en del af hverdagen. Kravene kan være svære at efterleve uden et centraliseret og opdateret overblik over, hvem der har adgang til ens IT-systemer og de informationer, organisationen er afhængig af.

Mere sikkerhed. Mindre besvær!

Rollebaseret adgangsstyring er den professionelle løsning til alle, der ønsker en sikker og effektiv metode til bruger- og adgangsstyring, som de selv kan administrere og vedligeholde. Med ID Connect kan du både beskytte medarbejdernes digitale identitet og samtidig skabe en sikker forbindelse mellem dine medarbejdere og de digitale tjenester, de bruger i dagligdagen.