Persondatapolitik

 

Personoplysninger

Tilmelder du dig et arrangement hos os, eller benytter vores kontaktformular på vores hjemmeside, registrerer vi alene de oplysninger, du indtaster i forbindelse med udfyldelse af formularen. Registreringen hos id connect A/S sker ved, at de indtastede oplysninger sendes automatisk via e-mail til den den administrerende direktør i id connect A/S. Efterfølgende gemmes denne mail med henblik på fremsendelse af information om andre arrangementer hos id connect, der kunne have din interesse.

 

Mailen lagres alene på vores e-mail-server. Der registreres og lagres således ingen personfølsomme oplysninger andre steder hos id connect. Oplysningerne i mailen slettes efter senest fem år.

 

Der lagres ikke Personoplysninger på www.idconnect.dk – se nærmere under cookies for mere information om hvad vi gemmer, når du besøger os online.

 

Uanset har du altid ret til at gøre indsigelse mod registreringen, og du har ret til indsigt i, hvilke oplysninger der er registreret om dig. Disse rettigheder har du efter persondataloven.

 

Henvendelse i forbindelse med persondata politik rettes til id connect A/S via info@idconnect.dk

 

 

Cookiepolitik  

 

Cookies 

En cookie er en betegnelse for det forhold, at en brugers adfærd på et netværk registreres hos brugeren selv (på brugerens harddisk). På den måde ved serveren (for eksempel et websted) ved brugerens næste besøg, hvem brugeren er.

 

Der lagres typisk ikke personhenførbare oplysninger i en cookie, men snarere oplysninger om brugerens adfærd på et website, for eksempel et indtastet brugernavn i forbindelse med login til en særlig sektion på webstedet.

 

En cookie lagres på brugens harddisk sammen med cachede filer. En cookie er således en tekstfil, der sendes til din browser fra en webserver og lagres på din computers harddisk. Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

 

Hos id connect benytter vi en ekstern service til løbende at holde med cookies på vores hjemmeside. Siden skannes hver måned, og resultatet opdateres på https://www.idconnect.dk/cookie-deklaration/

 

 

Sådan afviser du brugen af cookies 

 

Du kan afvise at bruge cookies på din computer ved at vælge de relevante indstillinger i din browser. Vær dog opmærksom på, at uden cookies kan du måske ikke bruge alle webstedets funktioner. Eftersom en cookie befinder sig hos dig som klient, er det altid muligt for dig at se, ændre eller slette disse cookies. Vi håber, at du vil tillade de cookies vi sætter, da de hjælper os med at forbedre websitet.

 

Ønsker du ikke at modtage cookies fra idconnect.dk, kan du i de fleste nyere browsere, vælge avancerede cookieindstillinger under internetindstillinger og tilføje dette domæne til listen over websites, du vil blokere cookies fra. Herinde kan du også slette individuelle cookies eller alle de cookies, som din browser har gemt.

 

Hvis du sætter din browser op til at nægte cookies, skal du være opmærksom på, at der kan være funktionalitet på forskellige websites, der ikke virker.

 

Du kan til enhver tid ændre dit samtykke (i forhold til brug af cookies på vores hjemme side) ved at gå ind på https://www.idconnect.dk/cookie-deklaration/ og ændre samtykke.

 

Ønsker du at slette cookies fra din pc, kan du ved f.eks Internet Explorer slette cookies under menuen ”Funktioner” -> ”Internetindstillinger” -> ”Slet cookies”.

 

På www.idconnect.dk anvendes cookies alene med det formål at optimere websitet og dets funktionaliteter.