Opnå fordele med lokale løsninger og services, der er baseret på åbne standarder

Et godt og integreret fundament for de løsninger, der benyttes af elever, lærer og forældre i folkeskolen, bør være en selvfølge. Verden er dog således, at der ofte er brug for integrationer til services, der ikke er en del af de løsninger, der udvikles lokalt til de danske folkeskoler.

 

id connect tilbyder derfor de danske kommuner muligheden for at udvide med en særskilt service, der håndterer integration mellem brugerstyring i STIL / Uni-Login, og eksempelvis de øvrige SAML-baserede services, som eleverne har brug for.

 

At benytte åbne standarder er afgørende for simple - og billige - integrationer, og med id connect som fundament er det også muligt at benytte forskellige sociale medier som validering herunder Facebook. NemID er selvfølgelig inkluderet med en service fra id connect.

 

id connect er designet ud fra Privacy by Design princippet, og og det er muligt at sætte politikker op for, hvad der gemmes - ligesom man kan indhente og dokumentere samtykke fra ens brugere af systemet.

 

Vil du være kunde? Så hold dig ikke tilbage. Kontakt os via kontaktformularen, og lad os få en snak om mulighederne på din skole.

 

Tilbage til forside